HOOLDA JA SÄÄSTA: Limiteeritud koguses Davinesi kinkekomplektid nüüd saadaval! 🎁

Avasta fenomenaalne Wild looduslik deodorant

Sensatsiooniline Wild Natural Deodorant ei ole külmaks jätnud vist mitte ühtegi loodusliku deodorandi kasutajat! Ma teadsin juba esimesest kasutuskorrast mitu aastat tagasi, et maksu miks maksab, ma pean selle meile kohale tooma! Usun, et sa oled mind sellest rääkimas kuulnud kas siis instas või tiktokis (või mõlemas), aga kuna Wildi kohta on nii palju öelda, siis ma katsun kogu vajaliku info siia puust ja punaselt kirja saada. Liigume siis koos Wild side’ile üle!

Wild on looduslik deodorant, mis ühendab endas keskkonnasõbralikkuse, tõhusa kaitse ja naha heaolu. See deodokas on mõeldud inimestele, kes hindavad puhtaid ja looduslikke koostisosi, aga samas soovivad, et nende toode oleks ka tõhus. Mis teeb Wild deodorandi tõeliselt eriliseks, on selle keskendumine jätkusuutlikkusele ja läbipaistvusele, pakkudes samal ajal luksuslikku kasutuskogemust. Rõhutan sõna luksuslikkus, sest kui sa oled proovinud erinevaid looduslikke deodorante, siis sa oled tõenäoliselt kokku puutunud igasuguste x variantidega, kas siis soolakristallide, kreemide või näpuga topsis sorkimistega – kõik need valikud on üpriski ebamugavad, nõmedad ja tüütud! Wild see-eest tuleb meile tuttava ja lihtsasti keeratava higipulgana, aga sugugi mitte tavapärases topsikus, vaid lausa vahetatavate sisudega!

Minu ja ka paljude teiste kasutajate meelest on Wild erilisem kui ükski teine deodorant. Selle teeb unikaalseks mitu olulist omadust, mis eristavad seda turul olevatest teistest looduslikest deodorantidest. Üks suurimaid tugevusi on kindlasti taaskasutatav ja komposteeritav pakend. Deodorant on saadaval taaskasutatava metallist anuma sees, mis on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Kui toode on otsas, tuleb sul lihtsalt uus täide tellida – täitepakendid on biolagunevad ja komposteeritavad, mis vähendavad oluliselt plastijäätmete teket ja on samm plastivaba elu poole. Wild pöörab erilist tähelepanu sellele, et nende tooted oleksid võimalikult väikese ökoloogilise jalajäljega.

Teine ülitähtis omadus, võiks ka öelda, et minu jaoks lausa kõige tähtsam, on alumiiniumivabadus ja nahasõbralikkus. Enamus traditsioonilised deodorandid sisaldavad alumiiniumsooli, mis võivad poore ummistada ja on seotud erinevate terviseprobleemidega. Wild deodorant on 100% alumiiniumivaba, lubades nahal hingata ja funktsioneerida loomulikult. See tähendab, et sinu higi ei ole blokeeritud, vaid deodorant neutraliseerib ebameeldivad lõhnad, hoides sind värskena terve päeva. Võib tekkida tunne, et deodokas ei tööta, sest sa higistad edasi, aga nagu eelpool mainisin, siis alumiiniumsoolad on need, mis blokeerivad higinäärmete tööd ja sealt siis see mittehigistamine tavalise deodoka puhul. Esmakordsel kasutamisel võõras, aga sellega harjub ära. Ma usun, et deodorant peaks olema alumiiniumivaba eriti naistel, sest kaenlaaugud on rindadele nii ligidal ja see, mis me topime enda kaenlaauku, võib mõjutada suuresti ka rindade tervist.

Kolmas ja sugugi mitte vähem oluline roll on looduslikel koostisosadel. Wild sisaldab ainult looduslikke ja nahale ohutuid koostisosi nt shea- ja kakaovõid ning kookosõli. Need aitavad nahka niisutada, vältides ärritust ja punetust. Lisaks sisaldab Wild koostisosi, mis tõhusalt neutraliseerivad higi ebameeldivaid lõhnu ja lasevad sul päeva normaalselt mööda saata. Jah, kuigi looduslikud deodorandid võivad olla vähem tõhusad higistamise ja lõhnade kontrollimisel, siis Wildi koostisosade kombinatsioon töötab optimaalselt, pakkudes kaitset ilma kahjulike kemikaalideta. Peamised toimeained (tapioki tärklis ja söögisooda) neutraliseerivad higi lõhna, samal ajal kui looduslikud õlid aitavad nahka niisutada ja kaenlaaugud värskena hoida.

Wild deodorant sobib hästi ka tundliku nahaga inimestele, kuna selles ei leidu sünteetilisi lõhnaaineid, parabeene ega muid ärritavaid kemikaale. Wild on loodud vähendama ärrituse riski, pakkudes õrna ja looduslikku kaitset. Kui oled allergiate või tundliku naha tõttu tundnud ebamugavust tavaliste deodorantide kasutamisel (nt minul on kaenlaaugud meeletult kipitanud ja punetanud FA deodokatega), on Wild suurepärane alternatiiv. Lisaks sellele, et Wild on nagunii nahasõbralik deodorant, siis tea, et kui sa oled veel ekstra tundlik, siis valikus on ka SENSITIVE sari. Sensitive sarjas asendatakse Sodium Bicarbonate (söögisooda) sageli Magensium Hydroxide-iga, mis on leebem koostisosa tundlikule nahale. Magneesiumhüdroksiid toimib samal eesmärgil nagu söögisooda, neutraliseerides lõhnu, kuid on vähem ärritav, muutes selle sobivamaks tundliku nahaga inimestele.

Tänapäeva maailmas puutume iga päev kokku hulgaliselt ebavajalikke ja isegi kahjulikke aineid sisaldavate toodetega – olgu siis tegemist kosmeetika, toidu või kodukeemiaga. Need kemikaalid hakkavad pikaajalisel kasutamisel meie kehas kuhjuma, koormates organismi nii, et ei suudagi enam sellest keemiast tõhusalt puhastuda. Kui keha on pidevas võitluses toksiliste ainetega, võivad selle tagajärjeks olla mitmesugused terviseprobleemid, alates hormonaalsetest häiretest kuni immuunsüsteemi nõrgenemiseni. Sellepärast on nii oluline enda jaoks teha teadlikumaid valikuid, eelistades looduslikke ja puhtamaid tooteid, mis toetavad meie tervist ja võimaldavad kehal puhastuda ja toimida loomulikult!

Loomulikult on tegu ka 100% vegansõbraliku ja cruelty-free brändiga, mis tähendab, et toote valmistamisel ei ole kasutatud loomset päritolu aineid ega tehtud loomkatseid. See sobib suurepäraselt neile, kes hoolivad loomade heaolust ja soovivad eetilist toodet. Mina isiklikult leian, et tänapäeval mingisuguseid jõledaid loomkatseid teha on küll juba ajast ja arust, eriti arvestades seda kui paljud megabrändid seda ei tee, aga tooted on vaat et paremadki, kui loomadel testivatel brändidel.

Lisaks kõigele eelnevale saan kinnitada, et Wild deodorantide lõhnade valik on suur ja lai. Need lõhnad on väga unikaalsed ja saadud eeterlikest õlidest ning looduslikest lõhnakomponentidest. On siis sinu eelistus puuviljane, lilleline või neutraalsem lõhn – Wildil on midagi igale maitsele. Lõhnavalik annab võimaluse katsetamiseks ja vastavalt hooajale või vibe’ile endale sobilik deodokas valida. Nt mul on 3 Wildi case’i (üks kodus, teine salongis, kolmas trennikotis) ja mitte üheski pole kunagi samal ajal sama lõhn. Mulle meeldib vaheldus ja Wildi valik on piisavalt hea, et koppa ette ei viska (ja ma olen Wildi kasutaja olnud juba mitu aastat!).

Kui sa oled hetkel suvalise deodoka kasutaja (alumiiniumsooladega), aga soetasid endale just Wildi (alumiiniumivaba), siis tea seda, et üleminek tavapärastelt deodorantidelt võib väheke aega võtta, kuna keha alles harjub uue koostisega. Traditsioonilistes deodorantides olevad alumiiniumisoolad blokeerivad higinäärmeid, kuid looduslikud deodorandid (Wild), lasevad kehal loomulikult hingata. Üleminekuperioodil võib esineda suurenenud higistamist ja tugevamat lõhna, kuna keha vabaneb toksiinidest ja kohaneb, kuid see on ajutine ja tavaliselt kestab 2-4 nädalat. Pärast seda stabiliseerub higistamine ning Wild saab oma tööd teha, pakkudes tõhusat ja nahasõbralikku kaitset.

Kuidas Wildi kasutada? Esiteks, ikka puhtal nahal, enne kui sa oled higistama hakanud. Ja teiseks, nad ise soovitavad deodorandi kasutamisel kaenla alla vaid kaks tõmmet teha. Suurema koguse pealekandmine võib jätta liiga palju toodet naha pinnale, mis võib väheke riideid määrida. Kui sa oled mustade riiete kandja nagu mina, siis võid seda märgata, kui heledate, siis ei ole midagi näha. Aga õnneks erinevalt mõnest teisest deodorandist, ei jäta Wild püsivaid valgeid triipe – kui need peaksid tekkima, saab need lihtsasti niiske rätikuga kohe eemaldada, ilma et riided jääksid plekilised. Nt kui ma kasutasin sellist deodokat nagu Nuud, siis ma olin nii hädas sellega, kuna neid kreemiseid valgeid rante ma ei saanud ilma pesumasinata iial maha, Wildiga nii ei ole. Kui palava ilma korral deodokas sulama hakkab, siis niiske lapp eemaldab kõik randid probleemivabalt. Sama määrimise teema saan välja tuua ka tavakate alumiiniumsooladega deodokate kohta, mis alati mu valgete t-särkide kaenlaalused jäädavalt kollaseks määrisid.

See on vaid väike nüanss võrreldes kõikide eelistega, mida Wild pakub. Seega ei tasu seda võtta kaugeltki murekohana, kuna erinevalt tavalistest deodorantidest saab selle hõlpsasti eemaldada lihtsa niiske rätikuga. Kui arvestada Wildi alumiiniumivaba koostist, nahasõbralikkust, keskkonnasäästlikkust ja imelisi lõhnasid, kaaluvad kõik need positiivsed omadused selle väikese detaili tunduvalt üle, muutes Wildi endiselt nutikaks ja tervislikuks valikuks. Wild Natural Deodorant on ideaalne valik neile, kes otsivad tõhusat, nahasõbralikku ja jätkusuutlikku deodoranti, mis pakub kauakestvat kaitset ning on ohutu nii kehale kui ka planeedile. Welcome to the Wild side!

Loe Wild’i kasutajate ägedat tagasisidet Wild toodete arvustuste alt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Ostukorv0
Ostukorvis ei ole ühtegi toodet!
Jätka ostlemist